Creps dolços

Ingredients

Crêpes de vainilla:

  • 125 gr. de farina
  • 2 ous
  • 300 ml. de llet
  • 1 culleradeta de sucre
  • Una mica de sal
  • Una culleradeta d'extracte de vainilla (opcional)

Crêpes de xocolata:

  • Substituir 15 gr. de farina per cacau en pols
  • Substituir la sal per 2 culleradetes de sucre

4 racions

Elaboració

Posar tots els ingredients en un got batedor i batre bé. Tapar el got amb una mica de plàstic film i deixar reposar 30 min. o tota la nit.
Abans d'usar, remoure bé per eliminar la capa superficial.
Escalfeu una paella antiadherent i pinzellar lleugerament amb una mica de mantega o unes gotes d'oli. Abocar un cullerot de massa a la paella ja calent i deixar quallar. Quan veiem que la vora de la massa s'aixeca lleugerament ja és hora de girar. Simplement, amb els dits (no crema) donar-li la volta i daurar un minut per l'altre costat. Seguir amb la resta de la massa.
Podem tenir el forn encès a una temperatura mitjana-baixa i posar en el seu interior el plat amb les creps que anem tenint preparades, així es mantindran calents.
A l'hora de servir, omplir al gust.

Notes

Per emplenar, Ganache de xocolata, iogurt grec, fruita, melmelada, etc.
Mantega o oli per engreixar la paella
Podem fer més quantitat de la necessària i congelar sense cap problema. Un cop farcides, es poden escalfar al micro i llestes per menjar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3894 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Joan Corminas diu:
Dolça comença preparant aquests riquíssims creps de xocolata
Fran Boza diu:
Amb aquesta recepta i el ganache crec que fare contents a uns quants galifardeus. Gracies Joan!
Dolça diu:
Jejej, no donaré a l'abast amb tanta xocolata.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: