Creps dolços
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crep
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
Crêpes de vainilla:
- 125 gr. de farina
- 2 ous
- 300 ml. de llet
- 1 culleradeta de sucre
- Una mica de sal
- Una culleradeta d'extracte de vainilla (opcional)
Crêpes de xocolata:
- Substituir 15 gr. de farina per cacau en pols
- Substituir la sal per 2 culleradetes de sucre
4 racions
Elaboració
Posar tots els ingredients en un got batedor i batre bé. Tapar el got amb una mica de plàstic film i deixar reposar 30 min. o tota la nit.
Abans d'usar, remoure bé per eliminar la capa superficial.
Escalfeu una paella antiadherent i pinzellar lleugerament amb una mica de mantega o unes gotes d'oli. Abocar un cullerot de massa a la paella ja calent i deixar quallar. Quan veiem que la vora de la massa s'aixeca lleugerament ja és hora de girar. Simplement, amb els dits (no crema) donar-li la volta i daurar un minut per l'altre costat. Seguir amb la resta de la massa.
Podem tenir el forn encès a una temperatura mitjana-baixa i posar en el seu interior el plat amb les creps que anem tenint preparades, així es mantindran calents.
A l'hora de servir, omplir al gust.
Notes
Per emplenar, Ganache de xocolata, iogurt grec, fruita, melmelada, etc.
Mantega o oli per engreixar la paella
Podem fer més quantitat de la necessària i congelar sense cap problema. Un cop farcides, es poden escalfar al micro i llestes per menjar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3894 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.