Albercocs agredolços
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 15 albercocs de mida gran o mitjana
- Aigua
- Vinagre de poma
- Sucre
- Una copa de conyac
- Un raig de mel
10 racions
Utensilis
Una cassola tipus marinera
Un bol de vidre gran amb tapa
Elaboració
Primerament netegem els albercocs, els tallem en dues meitats, els hi traiem el pinyol i els fiquem a la cassola amb foc baix amb un dit d'aigua, sucre, un bon raig de vinagre, una copa de conyac i un bon raig de mel. Deixem que vagin coent-se ben a poc a poc, fins que veiem que ja són tous.
Seguidament, els fiquem en un bol amb tapa i els guardem fins el moment que els necessitem.
1h 10min
Notes
Aquesta recepta és una guarnició molt adient en plats de carns ja siguin al forn com al grill.
També pot servir en plats de segons quins peixos.
Si no hi han albercocs en el mercat, també ho podem fer amb prèssecs en almivar de mida petita.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1538 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.