Creps amb escalivada i botifarra negra amb ou ratllat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu creps
- Trenta rodanxes de botifarra negra de mig dit de gruix
- Escalivada
- Dos ous
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Un enciam iceberg
5 racions
Utensilis
Una safata fonda pel forn
Una safata de porcellana gran
Un ratllador
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop freda, la pelem, la tallem en trossos menuts, la fiquem en el bol de vidre, la salpebrem i la reguem amb un raig d'oli d'oliva, i la reservem.
A part fem les creps com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les rodanxes de botifarra negra, i un cop fregides les reservem.
A continuació, netegem l'enciam iceberg, la tallem en juliana fina, i la repartim per tot el fons de la safata de porcellana com si fos un matalàs.
Seguidament, omplim les creps amb una mica d'escalivada i tres rodanxes de botifarra negra, i les emboliquem com si fos un caneló, les pintem amb un pinzell amb ou batut i seguidament, afegim una mica d'ou ratllat, que prèviament hem bullit uns deu minuts, i els hem pelat, i ja podrem ficar les creps a la safata, al damunt del llit d'enciam, i ja les podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern La cuina de les creps La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1760 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.