Pastel de chocolate y moscatel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → ---
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un paquete de galletas rectangulares 750 gs aprox.
  • Un paquete de chocolate en polvo 150 gs.
  • Un sobre de preparado para natillas.
  • Un litro de leche.
  • Moscatel 200 ml aprox.
  • Coco rallado.
  • Virutas de chocolate.

10 racions

Utensilis

Es acondejable que la bandeja sea de paredes altas.

Elaboració

Hacer el chocolate utilizando la mitad de la leche y dejar enfriar.
Hacer las natillas con el resto de la leche y dejar entibiar.

Poner el moscatel en un recipiente y sumergir las galletas de dos en dos durante unos 5
segundos y cubrir el fondo de la bandeja. Seguidamente añadir una capa de chocolate,
otra capa de galletas y una de natillas, alternandolas, en total seran dos capas de cada.
Es preferible que la última sea la de chocolate. Seguidamente de decora con el coco
Y la viruta de chocolate. Poner en la nevera unas dos horas.. Y listo¡¡

45min

Notes

La ración apropiada aprox la medida de la galleta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1763 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Dolors, tot un classic i bonissim!!!!!.

Felicitats

Ares
Domènec Garrofé diu:
Està bonissim, i si el decoreu tan bé com ha fet la Dolors, encara més.
Bon profit

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: