Llagostins amb ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

En una paella amb una collerada sopera d'oli oliva verge, fregiu la ceba tallada a làmines fines i una mica de bitxo. Fer-la a foc lent fins que estigui transparent, no deixeu que es dori. Afagiu els llagostins netejats amb aigua salada i el got de vi blanc. Tapeu la paella i deixeu-lo fer a foc lent durant uns cinc minuts o fins que el vi hagi reduït la meitat del volum. Ja amb el foc apagat, poseu-li uns polsims de sal de cocó per sobre dels llagostins.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se