Mongetes del ganxet amb carpaccio de carn d’escudella
Categoria:
Tipus de plat: Carpaccio
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de mongetes del ganxet,
- Gallina,
- Peu de porc,
- Morro,
- Cua,
- Os d’espinada i
- Herbes per al brou,
- Llardons
- Vinagre de Mòdena caramellitzat
- Oli d’oliva,
- Sal,
- I pebre
Elaboració
Bulliu les mongetes, que tindreu en remull del dia abans.
Feu una escudella amb gallina, peu de porc, morro, cua, os d’espinada i herbes per al brou, un cop
feta, trinxeu la carn, feu-ne un botifarró i guardeu-lo a la nevera (convé que s’hi estigui tot un dia).
Talleu llesques ben primes del botifarró, que quedi com un carpaccio, i les amaniu amb una salsa feta de
mostassa, oli, vinagre de Mòdena caramel•litzat, sal i pebre.
Després hi col•loqueu al damunt les mongetes del ganxet i acabeu amb més carpaccio.
Notes
Per decorar, podeu escampar uns quants llardons pel voltant.
Comparteix aquesta recepta: