Mongetes del ganxet amb carpaccio de carn d’escudella

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Sabadell
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bulliu les mongetes, que tindreu en remull del dia abans.
Feu una escudella amb gallina, peu de porc, morro, cua, os d’espinada i herbes per al brou, un cop
feta, trinxeu la carn, feu-ne un botifarró i guardeu-lo a la nevera (convé que s’hi estigui tot un dia).
Talleu llesques ben primes del botifarró, que quedi com un carpaccio, i les amaniu amb una salsa feta de
mostassa, oli, vinagre de Mòdena caramel•litzat, sal i pebre.
Després hi col•loqueu al damunt les mongetes del ganxet i acabeu amb més carpaccio.

Notes

Per decorar, podeu escampar uns quants llardons pel voltant.
 


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se