Fricandó de llagostins amb carreretes

Categoria:
Típica de: Espanya → Palamos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu les carreretes en aigua un quart d’hora abans.
Saleu i enfarineu els llagostins.
Tot seguit, fregiu-los lleugerament amb una paella amb oli calent; reserveu-ho.
En el mateix oli, sofregiu la ceba trinxada ben petita.
Quan estigui cuita i sigui transparent, afegiu-hi els tomàquets ratllats amb els grans d’all picolats i la fulla de llorer.
Deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Poseu-hi el vi blanc i deixeu-lo uns 5 minuts.
Passeu-ho tot pel colador xinès i poseu-ho en una cassola.
Aboqueu-hi l’aigua del remull i les carreretes prèviament colades a la cassola i deixeu que cogui durant 10 minuts.
Disposeu els llagostins a la salsa i deixeu-ho a foc lent durant 10 minuts; la salsa ha de quedar lligada i untuosa.
Si mentre feu el procés us manca aigua, li podeu anar afegint de mica en mica.
Abans de treure-ho, rectifiqueu-ho de sal.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se