Gelat de llimona i mango fregit caramel·litzat
Categoria:
Tipus de plat: Gelat
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3 llimones
- 5 ous
- 100g de mantega
- 120g de sucre
- 1 mango
- 2 cullerades de mel líquida
- 5cl de rom fosc (optatiu)
Elaboració
Per elaborar el gelat de llimona, exprimim les 3 llimones per obtenir uns 10cl de suc i ratllem la pell.
Després en una cassola afegim el suc de les llimones, els ous, el sucre i 75g de mantega.
Ho coem a foc mitjà fins que quedi una massa espessa, llavors afegim les ratlladures i ho deixem refredar.
Ho triturem i ho deixem en el congelador fins servir.
Pel fregit de mango, en una paella es deixa daurar el mango amb la mantega. Fet això, flamegem amb el rom i ruixem amb la mel just abans de servir.
Comparteix aquesta recepta: