Musclos amb musselina de pebrots escalivats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renteu els pebrots i els poseu al forn per escalivar. Quan ja estiguin al punt, reserveu-los per tal que es refredin.
Renteu ben bé els musclos i els poseu a fer-se al vapor. Quan estiguin oberts, treia-los del foc i deixeu que es refredin.
Quan els pebrots ja s'han refredat, els peleu, els hi traieu les llavors i els poseu en un recipient per a batedora. Peleu els alls i el talleu a daus i els afegiu als pebrots. Poseu un polsim de sal i un rajolí generós d'oli. Passeu la batedora fins obtenir una emulsió fina.
En una safata plana per a servir hi poseu els musclos ja freds i que heu tret una valva. Amb l'ajuda d'una collera de cafè aneu posant per damunt dels musclos la musselina. Ho poseu a la nevera durant una hora com a mínim i ja ho podeu servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se