Bunyols de Parmesà

Categoria:

Ingredients

Utensilis

Una cassola,una cullera de fusta per remenar, unes pinces de cuina, una paella i paper absorbent.

Elaboració

Posem la mantega en una cassola amb 250ml d'aigua i sal, i escalfem fins que comenci a bullir.
Retirem la cassola del foc i afegim la farina i barregem be.
Afegim el formatge ratllat i barregem bé.
Tornem a posar la cassola al foc i continuem remenant asta que la pasta es desenganxi de la cassola.
Traiem del foc i afegim els ous de un en un remenant be entre un i altra; barregem tot bé i deixem refredar.
Posem una paella al foc amb oli i esperem que estigui calent. Amb una cullera petita, anem posant la pasta a la paella i fregim els bunyols ben daurats.
Els escorrem be de l'oli i ja estaran a punt.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se