Melmelada de pebrots verds escalivats

Ingredients

  • 200gr de pebrots verds escalivats
  • 100gr de sucre
  • 100ml d'aigua
  • 1 rajolí de vinagre

Utensilis

Jo faig l'escalivada de pebrots amb llenya, sempre surt més bo.

Elaboració

Primer de tot s'han d'escalivar els pebrots, pelar-los i treure'ls les pepites.
Un cop fet aquest pas es posaran en un recipient apte per a triturar i s'hi afegirà l'aigua. Quan ja ho tinguem triturat ho posarem en una olla petita juntament amb el sucre i ho farem coure durant uns 30 minuts a foc molt i molt lent. durant la cocció i posarem un rajolí de vinagre perquè ens ajudi en la seva conservació.
Deixar refredar i servir o bé fer-ne conserva.

30min

Notes

Ideal per acompanyar amb una mica de formatge da cabra o d'untar, tipus Philadelphia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2649 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Nani Nolla diu:
En faig una de pebrot vermell escalivat de diferent manera.
Així com la fas tu segur que està bona.
Una abraçada
Gemmeta a foc lent diu:
I la tens publicada? És que sóc nova en això i em costa moure'm per la pàgina encara.
Gràcies Nani, una abraçada.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: