Panellets
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250g d'Ametlla Crua mòlta
- 200g de sucre
- 150g de patata o moniato
- Pell de 1/2 llimona ratllada
- Margarina, farina
- Ou
12 racions
Elaboració
Bulliu les patates amb pell; un cop toves, escorreu-les, peleu-les i prepareu un puré mentre encara són calentes.
Quan hàgiu aconseguit el puré,deixeu-lo refredar completament.A continuació, afegiu-hi el sucre, l'ametlla mòlta i la pell de la llimona ratllada.
Amb una forquilla barregeu la massa sense remoure-la excessivament perquè no s`estovi, fins que quedi ben uniforme.
Ja està llesta la massa que serveix de base per a qualsevol tipus de panellets que vulgueu fer Per treballar aquesta massa i donar forma als diferents panellets, cal que us empolseu les mans amb farina per evitar que se us enganxi.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.