Panellets

Ingredients

  • 250g d'Ametlla Crua mòlta
  • 200g de sucre
  • 150g de patata o moniato
  • Pell de 1/2 llimona ratllada
  • Margarina, farina
  • Ou

12 racions

Elaboració

Bulliu les patates amb pell; un cop toves, escorreu-les, peleu-les i prepareu un puré mentre encara són calentes.
Quan hàgiu aconseguit el puré,deixeu-lo refredar completament.A continuació, afegiu-hi el sucre, l'ametlla mòlta i la pell de la llimona ratllada.
Amb una forquilla barregeu la massa sense remoure-la excessivament perquè no s`estovi, fins que quedi ben uniforme.
Ja està llesta la massa que serveix de base per a qualsevol tipus de panellets que vulgueu fer Per treballar aquesta massa i donar forma als diferents panellets, cal que us empolseu les mans amb farina per evitar que se us enganxi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2060 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: