Pizza amb patates i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Estén la massa de pa en un full rectangular i col · loca en una tartera de 24 per 30 centímetres recoberta amb paper de forn.
Úntala amb formatge Philadelphia, cobreix-la amb una làmina de plàstic per cobrir aliments i deixa reposar en un lloc tebi durant 30minuts.
Pela la patata, renta i talla-la en rodanxes molt fines, col · loca en una olla amb aigua freda i cou durant 3-4 minuts des del moment en que bulli. Escorre i condiméntala amb l'oli i un pessic de sal.
Talla la cansalada a trossets, distribueix sobre el formatge Philadelphia amb les patates a rodanxes i algunes fulletes de romaní, i cou la pizza al forn preescalfat a 200 º durant 25 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se