Popets a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa amb tapa
Una batedora elèctrica
Un colador xinès

Elaboració

En una cassola amb tapa, posem: els popets, un raig d'oli d'oliva, un raig de vi blanc, un raig de conyac, un raig de qualsevol d'aquests licors : Pastis, Ricard o Pernod.
Després, afegim : els alls, les cebes tallades a juliana, tres fulles de llorer, i els tomàquets tallats a trossos.
Ho posem al foc a temperatura mitja, ho tapem, i deixem que coguin.
Anem remenant de tant en tant, i quan són cuits, traiem els popets, i passem la batedora elèctrica per la salsa. Seguidament, ho passem pel colador xinès amb l'ajud de la batedora,
afegim els popets, i si cal espessir la salsa, ho fem amb una mica de Maizena, dissolta amb aigua freda. Seguidament, ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Quan diem que són popets 40/60, volem dir que entren 40/60 popets per cada quilo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se