Popets a la llauna
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo i mig de popets congelats 40/60
- Un pebrot vermell escalivat
- Oli d'oliva
- Un got de vi blanc
- Pebre vermell dolç
- Sis alls laminats
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Uns estalvis
Una cassola marinera metal·lica
Elaboració
Primerament, descongelem els popets i els fiquem a la cassola amb un raig d'oli a foc baix perquè es vagin coent lentament.
A part, en una paella gran, sofregim els alls laminats i quan ja són una mica rossos, afegim dues cullerades de pebre vermell dolç i un got de vi.
Seguidament ho espolsem amb força julivert picolat i ho reservem.
Quan els popets ja són cuits, els hi afegim el sofregit de la paella, afegim unes tires de pebrot vermell i ho enfornem a 180º uns cinc minuts, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera La cuina dels popets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2304 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.