Bacallà a la llauna
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Llom de bacallà dessalat, (Un per comensal) de 200 grams aproximadament
- Alls pelats laminats
- Farina
- Vi blanc
- Pebre vermell dolç
- Pebrot vermell en conserva tallat a tires
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Una llauna per fer el bacallà, al forn.
Una paella gran
Una paella mitjana
Elaboració
Agafem sis lloms de bacallà dessalat, els enfarinem, i els fregim en oli d'oliva. Un cop fregits, els anem posant a la llauna per anar al forn, (d'aquí be el nom de bacallà a la llauna). Damunt de cada llom, posem una tira de pebrot vermell. Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són rossos, posem una cullerada de pebre vermell dolç, i enseguida un raig de vi blanc, perquè no es cremi el pebre. A continuació, ho aboquem damunt del bacallà i ho posem al forn a 180º, uns cinc minuts, i ja són llestos per servir a taula.
40min
Notes
En el moment de servir el bacallà, podem acompanyar-ho de mongetes del ganxet fregides amb oli d'oliva.
Etiquetes:
La meva cuina del bacallà
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3552 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.