Bacallà a la llauna

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Llom de bacallà dessalat, (Un per comensal) de 200 grams aproximadament
  • Alls pelats laminats
  • Farina
  • Vi blanc
  • Pebre vermell dolç
  • Pebrot vermell en conserva tallat a tires
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Una llauna per fer el bacallà, al forn.
Una paella gran
Una paella mitjana

Elaboració

Agafem sis lloms de bacallà dessalat, els enfarinem, i els fregim en oli d'oliva. Un cop fregits, els anem posant a la llauna per anar al forn, (d'aquí be el nom de bacallà a la llauna). Damunt de cada llom, posem una tira de pebrot vermell. Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són rossos, posem una cullerada de pebre vermell dolç, i enseguida un raig de vi blanc, perquè no es cremi el pebre. A continuació, ho aboquem damunt del bacallà i ho posem al forn a 180º, uns cinc minuts, i ja són llestos per servir a taula.

40min

Notes

En el moment de servir el bacallà, podem acompanyar-ho de mongetes del ganxet fregides amb oli d'oliva.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: