Popets estofats, amb mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de mongetes del ganxet, cuites
- 500 grams de popets 40/60 ( congelats)
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Oli d'oliva
- Dotze alls, laminats
- Julivert picolat
- Aigua
- Tres cullerades, de pebre vermell, dolç
- Vi blanc
- Maizena (si cal)
6 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: els alls i les fulles de llorer.
Tot seguit, afegim: el pebre vermell, un raig de vi blanc, i els popets.
Tot seguit, afegim l'aigua, que cobreixi els popets, i deixem que coguin a foc baix.
Quan els popets són cuits, corregim de sal, i hi afegim les mongetes.
Mirem com queda d'espès, i si cal espessir-ho, afegim una mica de Maizena dissolta amb aigua freda. A continuació, deixem coure tot plegat uns deu minuts més, i abans de treure-ho a taula, ho espolsem amb julivert picolat.
1h
Etiquetes: La cuina dels popets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3988 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.