Careta de porc (orella i morro), amb popets i carbassó
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una careta de porc, sencera (orella i morro)
- Tres carabassons mitjans
- 600 grams de popets congelats, 40/60 (40/60, popets per quilo)
- Aigua
- Sal
- Dues fulles de llorer
- Una branca d'api
- Mitja ceba
- Un grapat de grans de pebre negre
- Una picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
- Julivert picolat
- Tres alls pelats
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal, mitja ceba, una branca d'api, dues fulles de llorer, i un grapat de grans de pebre negre, posem a coure la careta de porc, un cop neta de pels, tallada en dues meitats. Quan la careta ja és cuita, l'escorrem i la reservem.
Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els popets a foc baix, fins que estiguin cuits, i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, coem els carabassons sense pelar, tallats a trossos regulars. Quan són cuits, els escorrem i reservem.
A continuació, posem: els popets i el carabassó en una cassola de terrissa, i tot seguit afegim la careta de porc, tallada a trossos més aviat petits.
Seguidament, afegim quatre cullerots de picada d'all i julivert feta amb la batedora elèctrica,
donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i ja ho tindrem llest per servir a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels popets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2938 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.