Bròquil amb beixamel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata de forn de vidre, per a servir.

Elaboració

Bullirem el bròquil amb aigua abundant, sal, i un raget d'oli verge d'oliva, fins que estigui una mica tou. No massa.
L'escorrerem,el reservarem.
En una paella, saltejarem una mica de pernil serrà a dauets, i quan estigui ros, hi afegirem el bròquil, i el posarem en una safata pel forn.
El cobrirem amb la salsa beixamel.
Hi posarem per sobre un bon pols de formatge ratllat, i el ficarem a gratinar fins que el formatge hagi enrossit.

30min

Notes

Ho servirem ben calent, amb la mateixa safata que hem posat pel forn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se