Musclos amb cervesa negra

Categoria:
Típica de: Bèlgica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja el musclos bé gratats per treure les adherències externes, tot amb aigua freda.
En una cassola, posa una mica d'oli d'oliva, la mitja ceba tallada en, trossos d'un mig centímetre i un dent d'all ben picat. Aquests, ingredients han de coure, suaument, a foc baix, la ceba, ha de quedar transparent, és a dir, bén estovada.
S'afegeix tot seguit la cervesa negra, els musclos, que ja tenim nets, i una fulla de llorer.
Tapar l'olla o cassola i deixeu que els musclos es vagin obrint a poc a poc.
Quan estiguin oberts, és a dir, ja cuits al punt, els traureu del foc, retirarem la closca i posar-los en una font.
Fer reduir en la mateixa cassola la cervesa i el suc que han anat desprenent, també a foc baix.
Prova la salsa i, si cal, corregeix el punt de sal i afegeix una mica de julivert picat per sobre dels musclos, rega amb la salsa reduïda dels musclos i seveix deseguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se