Musclos amb cervesa negra
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de musclos
- 1 cervesa negra
- (mitjana: 330 dl)
- 1 gra d'all
- 1 fulla de llorer
- ½ ceba
- Oli d'oliva
- 1 bitxo
- i sal
Elaboració
Neteja el musclos bé gratats per treure les adherències externes, tot amb aigua freda.
En una cassola, posa una mica d'oli d'oliva, la mitja ceba tallada en, trossos d'un mig centímetre i un dent d'all ben picat. Aquests, ingredients han de coure, suaument, a foc baix, la ceba, ha de quedar transparent, és a dir, bén estovada.
S'afegeix tot seguit la cervesa negra, els musclos, que ja tenim nets, i una fulla de llorer.
Tapar l'olla o cassola i deixeu que els musclos es vagin obrint a poc a poc.
Quan estiguin oberts, és a dir, ja cuits al punt, els traureu del foc, retirarem la closca i posar-los en una font.
Fer reduir en la mateixa cassola la cervesa i el suc que han anat desprenent, també a foc baix.
Prova la salsa i, si cal, corregeix el punt de sal i afegeix una mica de julivert picat per sobre dels musclos, rega amb la salsa reduïda dels musclos i seveix deseguida
Comparteix aquesta recepta: