Col-i-flor al forn amb beixamel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa de mida mitjanes.

Elaboració

En un cassó, bullim la col-i-flor, amb aigua i sal. Quan és cuita, l'escorrem, la tallem a botonets, i la posem a les cassoletes, i ho reservem.
En una paella, amb oli d'oliva, fregim mitja ceba picolada, i la cansalada. Quan tot plegat és fregit, ho repartim en les cassoletes, tot escampant-ho pel damunt.
Seguidament, amb : la llet, l'altra mitja ceba, sal, nou moscada, i la farina, fem una beixamel suau, i quan és feta, cobrim la col-i-flor, espolsem amb formatge ratllat, hi posem un toc de mantega , i ho enfornem a 180º, fins que el formatge, és rós.
Seguidament, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassoleta, amb un plat a sota.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se