Arroz con bacalao y pasas al pedro ximenez

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 50g de pasas, 100 ml de pedro ximénez, 2 cebolletas, 200g de arroz, 200g de bacalao desmigado y desalado, caldo de pescado, aceite y sal.

4 racions

Utensilis

Una ensaladera,una paellera,una sarten, guchillo, tenedor,y cuchara.

Elaboració

1º Remojar las pasas en el pedro Ximenez durante unas 2 horas. Pelar y cortar las cebolletas en tiras gruesas. Rehogar con un poco de aceite y una pizca de sal hasta que estén ligeramente doradas. Añadir las pasas, y reservando el Pedro Ximenez.
2º Añadir el arroz y rehogar hasta que quede transparente. Desglasar con el Pedro Ximenez y dejar cocer hasta que se evapore, Añadir el doble del volumen del arroz de caldo de pescado. Cocer al fuego durante 10 minutos.
3º Incorporar el bacalao y cocer 10 minutos más a fuego lento.

45min

Notes

Poner las pasas al remojo sobre 2 horas.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: