Macarrons amb sipia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegeu les sípies i tallar-les a tires mitjanes.
En una cassola sofregir la ceba picada, els alls sencers però aixafats i el julivert picadet.
Retirar els alls de la cassola quan comencin a daurar-se.
Afegir les sípies i sofregir uns minuts, remenant amb una cullera de fusta.
Ruixar amb el vi blanc i quan s'evapori, afegir els tomàquets triturats, sense pell ni llavors.
Condimentar amb sal i pebre i coure a foc moderat fins que la sípia estigui ben cuita, afegint si cal una mica d'aigua calenta.
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, alguna cosa salada.
Escorreu-la i condimentar amb la salsa ja preparada, empolvorant per sobre amb el julivert picat,
Servir ben calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se