Tallarines amb cacau

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posar la pasta a coure en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, esmicolar el mató en un plat, barrejar amb el formatge ratllat i col · locar sobre d'una cassola amb aigua calenta.
Quan la pasta estigui cuita al dente, escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la mantega a trossets.
Escampar el mató per sobre de la pasta, escampar-hi el cacau i unes miques de canyella i pebre.
Servir de seguida abans que es refredi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se