Tallarines amb cacau
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tallarines,
- 250 grams de mató,
- 75 grams de mantega,
- 100 grams de formatge parmesà o gruyere ratllat,
- 1 cullerada de cacau amarg en pols,
- sal,
- pebre
- i canyella en pols.
Elaboració
Posar la pasta a coure en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, esmicolar el mató en un plat, barrejar amb el formatge ratllat i col · locar sobre d'una cassola amb aigua calenta.
Quan la pasta estigui cuita al dente, escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la mantega a trossets.
Escampar el mató per sobre de la pasta, escampar-hi el cacau i unes miques de canyella i pebre.
Servir de seguida abans que es refredi
Comparteix aquesta recepta: