Pernil d'Ànec fàcil (recepta del sud oest de França)

Categoria:
Típica de: França → SudOest
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posem la sal a un plat i arrebossem el magret de manera que quedi tot cobert de sal
Ara el amanim be amb pebre negre
Seguidament el emboliquem amb el drap de cuina i en fem uns nusos amb cordill a cada costat
Ara és el moment de posar a la nevera 10 dies
Passat aquests 10 dies el traiem del embolcall de drap i en podem començar a menjar com més ens agradi.
És una recepta fàcil i practica per aconseguir pernil de ànec.

15min

Notes

Sobretot penseu en que el drap sigui transpirable, ja que si no ho es faria malbé el magret.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se