Arroç Picamel
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Arroç
- Carn picada de porc, 300gr.
- Sobrasada
- Bolets
- Oli
- Sal
- Pebre
- Guindilla
- Sal
- Salsa de soja
- Mel
- All
- Brou de pollastres.
4 racions
Elaboració
Sofregir la carn picada amb oli, afegir la sobrasada, els bolets,els allets, i dues guindilles.
Quan estigui cuit hi afegim un raig de salsa de soja i una cullerada gran de mel. Ho remenem.
Afegim 4 gots d'arroç, el sofregim, rectifiquem de sal i pebre.
Ha d'estar gustoset.
Afegim 9 gots de brou, ho deixem coure una mica al foc i quan faltin 15' el posem al forn.
El probem hi si ja ens agrada el treiem.
Espero que us agradi¡¡
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1712 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.