Mantega d'all

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Paper film
Una bacina, per barrejar la mantega, o un bol de vidre

Elaboració

En un bol, o una bacina, posem la mantega a " empomar ", ( estovar), i quan és ben tova, afegim un polsim de sal, el julivert molt picolat, i els alls ratllats.
Seguidament, ho barregem tot ben barrejat, i ho posem damunt un full de paper film, i ho emboliquem com si fesim una botifarra. Seguidament, fem un nús a cada una de les puntes, perqué quedi el més apretada posible, i la posem a la nevera, fins el moment de fer-la servir, tot tallant-ne rodelles, i posant-la damunt del que vulguem, ja siguin: peixos, o carns a la graella, etc...

30min

Notes

Les mantegues compostes que penjaré, són tot un món en les cuines professionals, tant és així, que fins i tot hi ha cuiners, que es dediquen a fer tant les salses, com les mantegues compostes. Jo vaig tenir la sort de tenir el Xef, Antoni Reyes Serres, que es qui me las va ensenyar a fer, i ara jo, tinc el plaer de poder-les ensenyar a tots vosaltres.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se