Petons de coco

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Batidora

Elaboració

1) Bat els ous en un bol.
2) Afegeix el coco ratllat i el sucre i remena bé fins a obtenir una massa homogènia.
3) Escalfa el forn a 150 graus.
4) Mentre el forn s'escalfa, unta la safata amb mantega o posa-hi un full vegetal (és perquè els petons de coco no s'enganxin a la safata)
5) Forma boletes amb la massa homogènia i ves colocant-les sense que es toquin a la safata
6) Posa'ls a coure durant 20 minuts o fins que estiguin dauradets.
7) Abans de menjar-los, deixa'ls refredar!

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se