Crema de xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar i tallar els xampinyons petitets, ofegarlos amb una mica de mantega.
Posar l'aigua a bullir amb les pastilles de brou i 25 grms. de mantega.
Quant arrenqui el bull afegir la maizena diluida amb la llet freda.
Deixem coure, i afegim els xampinyons, deixem 2 minuts mes i rectifiquem de sal si fa falta.

20min

Notes

Si en lloc de xampinyons i posem 200 grms d'espinacs, tindrem una crema d'espicans molt bona


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se