Llagostins al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Jo compro els llagostins congelats. També es pot preparat amb gamba llagostinera, tot i que a mi m'agrada més amb llagostí.
Jo preparo 4 llagostins per persona,ja que ho serveixo de primer plat( dia de festa o celebració).
Ja hem descongelat i salat els llagostins amb temps.
Escalfem el forn.
Mentre, posem els llagostins a la safata, un al costat de l'altra.
Piquem i reservem l'all i el julivert. Posem una mica d'oli en un pot per escalfar-lo i tenir a punt per quan estiguin els llagostins cuits.
Esquitxem els llagostins amb una mica de conyac i els posem al forn quan ja està calent.
El temps dependrà de si són més o menys grossos, però amb 5 minuts màxim (canvien el color) ja estan cuits.
Treiem del forn i rapidament escampem l'all i julivert sobre els llagostins i amb una cullera hi anem tirant per sobre l'oli molt calent i així ho escaldem.
I ja està, podem posar a la taula i servir (amb la mateixa safata del forn)

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se