Brou de l’àvia
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 – 3 carcanades de pollastre
- Un tros de vedella amb os
- Un os de porc salat
- Ceba
- Pastanaga
- Porro
- Patata i api.
4 racions
Elaboració
• Pelem, tallem i netegem les verdures i netegem també les carcanades, traient-hi les entranyes, que també es posen al brou (dona més gust si es posa separat).
• Posem l’olla a bullir amb molta aigua i sal, quan arranca el bull ho tirem tot a dins. Ho deixarem bullir un parell d’hores.
• Quan creiem que ja està fet, ho colarem tot i amb el brou ja podrem fer la sopa amb la pasta que més ens agradi.
• Triarem les verdures i la carn la traurem del ossos per posar-ho en una safata a part. Queda molt bo afegit a la sopa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8105 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.