Trinxat de muntanya

Ingredients

  • Col verdal
  • Patates
  • Cansalada (papada salada el dia abans a casa)
  • I bitxo.

4 racions

Elaboració

Posarem una bona quantitat d’aigua a bullir i hi tirarem la col ( totes les parts de la col són bones ), s’hi tira al principi sense la patata perquè el color es quedi més verd.
• Quan la col comença a bullir hi tirem la patata i la sal. Ho deixem bullir fins que estigui cuit. Ho escorrerem bé i ho xafarem.
• En una paella posarem la cansalada a rostir amb una mica d’oli d’oliva, quan la tenim feta, en aquest mateix oli hi fregirem uns alls picats i ho tirarem per damunt del trinxat.
• Ho remenarem tot bé i ho posarem en una paella, amb una mica d’oli a daurar. Ho servirem al plat amb un tall de cansalada i un bitxo.

1h

Notes

La col verdal és un tipus de col típica de les zones de muntanya, però per fer un bon trinxat la col ha tingut que passar per alguna gelada.
No pasar mai pel turmix, el Trinxat s'ha de trinxar!


Recepta de cuina de Trinxat de muntanya
Trinxat de muntanya
per Mes enllà del pa amb tomàquet

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6120 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
M´agraden molt dues coses,la recepte i especialment el nom que fas servir, és molt original, Mes enllà del pa amb tomaquet.
Mª angels diu:
M'agrada molt aquesta recepta, a més aquest any a estat molt apropiat perqué la col estigués glaçada,i també el nom del PA AMB TOMAQUET, molt nostre.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: