Fricandó de sempre

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Picada:

4 racions

Elaboració

Primer deixarem els moixernons en remull durant un parell d'hores.
Deixarem en adob la carn, amb oli, sal i la canyella en pols.
Salpebrem, enfarinem i fregim un instant la carn en una paella amb oli i la reservem.
En el mateix oli fem un sofregit concentrat amb la ceba i el tomàquet.
Un cop fet, escalfem una cassola (jo l'utilitzo de fang) i hi posem la carn, la copa de vi blanc i ho deixem reduir.
Afegir aigua fins cobrir la carn. O brou de carn.
Ho deixarem coure a foc suau fins que la carn sigui ben tendre.
Ara és el moment d'escórrer els moixernons i els passem una mica per la paella que hem utilitzat per la carn i el sofregit i de seguida els incorporem a la cassola on tenim la carn.
Quan faltin uns 10 minuts per acabar, afegir la picada deixatada amb una mica del suquet.

1h

Notes

Val més quedar una mica curts d'aigua i haver-ne d'afegir -calenta- que passar-nos.
També podem utilitzar per afegir, l'aigua d'hidratar els moixernos que aportarà molt bon gust.
En lloc d'aigua es pot fer servir brou de carn.
El sofregit es pot fer sense tomàquet.
A la picada es pot afegir una nyora, una mica de xocolata i uns carquinyolis
Es pot acompanyar el plat de tota classe de bolets i de verdures.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se