Suquet de rap

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de ferr colat,un morter i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb oli a escalfar. Mentrestant pelem uns grans d´all i els posem a la cassola, fins que vinguin ben rossos. Els retirem de la cassola i els posem al morter. Posem a la cassola les llesques de pa a fregir fins que siguin ben rosses també i les posem al morter també. Seguidament i fregim ben fregits i cruixents els fetges dels raps, i posem al morter també. En una olla fem el fumet amb els caps de rap,una ceba pelada i una branca d´api.Un cop tinguem la picada feta i el fumet el mantenim ben calent al foc, posem a la cassola la tomata feta puré i l sofregim ben concentrat. Pelem les patates i les tallem ,(amb el sistema conegut pels suquets, o sigui les patates esberlades, començant el tall i trencant al mateix temps, és molt important això ja que tallades així agafen mes el suc).Posem les patates a la cassola i donem unes voltes, afegim el fumet fins a cobrir lleugerament les patates i donem uns cinc minuts de cocció, Després afegim el peix i sacsegem la cassola i tapem a foc ben viu. Passats uns minuts afegim la picada d'esmaixada amb una mica de suc de la cocció, i sacsegem la cassola. Deixem uns minuts de cocció i servim ben calent amb la cassola i força pa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se