Panellets
Categoria:
Postres i dolços
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg de farina d'ametlla
- 1 Kg de sucre i una mica per arrebossar.
- 2 patates bullides
- 2 ous
- Vainilla ensucrada (al gust)
- Rosella (al gust)
- Pinyons
- Ametlles trencades
- Coco (al gust)
- Cacau en pols (al gust)
- Pell d'una llimona ratllada
Elaboració
MASSA BASE:
1: En un bol gran hi posem la farina d'ametlla, el sucre, els dos ous, les patates bullides i la vainilla ensucrada. Ho anem pastant amb les mans fins que tinguem una massa ja no s'enganxi a la paret del bol. Costa una mica, però és qüestió de temps que la massa acabi lligant-se.
2: Fem tantes porcions de massa com tipus de panellet vulguem fer.
3: Es couen al forn a uns 200ºC durant uns 10 minuts.
PANELLETS DE LLIMONA. PANELLETS DE ROSELLA:
1: Pels de llimona afegim la ratlladura de la pell d'una llimona a una porció de la massa. Pels de rosella hi afegim una mica de rosella i ho barregem fins que s'hagi incorporat totalment.
2: Fem les boletes o la forma que més ens agradi i les arrebossem amb sucre.
3: Es couen al forn.
PANELLETS DE XOCOLATA. PANELLETS DE COCO. PANELLETS DE MADUIXA:
1: Afegim unes cullerades de cacau en pols o de coco a la massa i ho tornem a amassar fins que s'hagi incorporat totalment. Pels de maduixa hi afegim unes cullerades de confitura de maduixa
2: Fem les boletes o la forma que més ens agradi i les decorem al nostre gust.
3: Es couen al forn.
PANELLETS DE PINYONS. PANELLETS D'AMETLLES TRENCADES:
1: En un bol hi posem un ou batut i tots els pinyons o les ametlles trencades.
2: Fem les boletes amb les mans ben brutes de la barreja d'ou i pinyons o ametlles. És qüestió que els pinyons i les ametlles quedin ben enganxats al panellet.
3: Es couen al forn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2363 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.