Mos de Bonítol
Dau de bonítol conservat en oli sobre llit de pebrot de piquillo banyat amb una vinagreta suau de ceba tendra.
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → País Vasc
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un potet de vidre de bonítol en oli d'oliva
- Un potet de vidre de pebrot de piquillo en tires
- Mitja ceba tendra
- 0,75dl d'oli d'oliva extra verge
- 0,25dl de vinagre de Mòdena
- Sal
12 racions
Utensilis
12 culleretes xineses
Elaboració
Pica molt menuda la ceba.
Mescla-la amb l'oli, el vinagre i un toc de sal.
Bat lleugerament la vinagreta i reserva-la.
Treu el bonítol del pot procurant que no es trenqui.
Divideix-lo en 12 daus. Elimina l'oli.
Elimina el suc de conserva del pebrot.
Fes un llit de pebrot a les culleretes.
Posa un dau de bonítol a cadascuna.
Banya lleugerament el mos amb la vinagreta.
15min
Notes
Presenta les culleretes a sobre d'una safata de color (taronja, verda, lila) per a donar contrast.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2887 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.