Mos de Bonítol

Dau de bonítol conservat en oli sobre llit de pebrot de piquillo banyat amb una vinagreta suau de ceba tendra.

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País Vasc
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un potet de vidre de bonítol en oli d'oliva
  • Un potet de vidre de pebrot de piquillo en tires
  • Mitja ceba tendra
  • 0,75dl d'oli d'oliva extra verge
  • 0,25dl de vinagre de Mòdena
  • Sal

12 racions

Utensilis

12 culleretes xineses

Elaboració

Pica molt menuda la ceba.
Mescla-la amb l'oli, el vinagre i un toc de sal.
Bat lleugerament la vinagreta i reserva-la.
Treu el bonítol del pot procurant que no es trenqui.
Divideix-lo en 12 daus. Elimina l'oli.
Elimina el suc de conserva del pebrot.
Fes un llit de pebrot a les culleretes.
Posa un dau de bonítol a cadascuna.
Banya lleugerament el mos amb la vinagreta.

15min

Notes

Presenta les culleretes a sobre d'una safata de color (taronja, verda, lila) per a donar contrast.


Recepta de cuina de Mos de Bonítol

Dau de bonítol sobre pebrot de piquillo amb vinagreta suau de ceba tendra

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Montse, vaig entrar a la teva web, i la trobo molt interesant, tant, que et vull demanar un favor : no facis com altres internautes que tant sols penjen una recepta per guanyar el premi del més. Et demano per favor que segueixis penjant les magnifiques receptes que tens en el teu blog. Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: