Gelat de taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Es treu amb molt de compte el tros de dalt de les taronges, s’escorren i el suc es posa en un bol junt amb el suc de la llimona i el sucre; es barreja bé i s’hi afegeix la nata; es torna a remenar, amb compte amb una cullera de fusta, i quan s’ha ben barrejat es posa en un recipient al congelador de la nevera. Al cap d’una hora es treu del refrigerador i es bat amb una forquilla; es torna a posar al refrigerador, al cap d’una altra hora es torna a repetir l’operació. A la tercera vegada, es fica dins les taronges les quals després d’haver-les escorregudes es pelen per dintre amb molt de compte i es deixen a punt de farcir amb el gelat. Una vegada plenes, es poden tapar amb el mateix casquet de la taronja o amb tiretes de pell de taronja. Es tornen a posar al congelador fins el moment de servir-les.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se