Carxofes al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Preparem les carxofes treient unes quantes fulles exteriors.
-Les posem en una safata per anar al forn, amb una mica de: oli, vinagre, pebre i sal.
-Precalentem el forn a uns 250 graus i quan hi posem les carxofes el baixem a 200 graus. Són uns 30 minuts. De tant en tant les mirem per no passar-nos de temps i que quedin massa cremades.
-Emplatem 2 carxofes per persona. Normalment, en faig més. A la foto de la safata hi ha 12 carxofes. Molta gent en menja tres.
Si en sobren, les podem menjar el dia següent. 2 minuts al micrones i una mica d’oli i pebre.

35min

Notes

La temporada de la carxofa va de novembre a mitjans de març.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se