Rap a la marinera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Morter.

Elaboració

-Rentem el rap, l’assequem i li posem una mica de sal.
-Posem una mica de farina en un plat i enfarinem els trossos de rap, els fregim durant un parell de minuts a la paella amb una mica d'oli, un minut per cada costat a foc viu, seguidament, reservem aquests trossos en calent.
-A La mateixa paella, sofregim a foc lent la ceba picada i el tomàquet ratllat, un cop aquests ingredients estiguin a punt, preparem una picada amb les ametlles i el safrà i diluïm la picada en la copa de vi per a continuació incorporar-la en la paella. Són uns 15 minuts.
-Pugem el foc i deixem reduir una mica el vi, llavors incorporem el rap, les cloïsses i els llagostins, l'all i el julivert, les panses de Corint i coem tot el conjunt uns 10 minuts a foc mitjà. Rectifiquem de sal i llestos.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se