Calamares ala andaluza

Categoria:
Típica de: Espanya → cualquiera
Dieta: halal
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8/piezas de calamar de tubo,arina aceite y sal
  • 1/limón

4 racions

Utensilis

fridora

Elaboració

Cortamos los calamares en rodajasnormalitas
no muy gruesas,les ponemos un poco de sal
los pasamos por arina,y los añadiremos ala
freidora con el aceite bien caliente
dorarlos lijeramente y ya esta para servir

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

500 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: