Conill a la mostassa
Ingredients
- 1 conill tallat a trossos
- 1 botifarra tallada a trossos
- 1 ceba
- 1 got de vi
- 4 patates
- 2 cullerades soperes de mostassa
- 2 cullerades soperes de crema de llet
- 50 gr. de mantega
- Oli
- Sal
- Pebre
Elaboració
Tallar les patates a dauets, fregir i reservar.
En una cassola amb la mantega, fregir el conill i la botifarra, a bon foc. Quan hagi pres color retirar els trossos de botifarra i reservar. Afegir la ceba picada ben fina. Salpebrar i afegir el vi.
Deixar coure, a foc lent, durant 45 minuts. Al final de la cocció, retirar els trossos de conill i reservar.
En un bol, barrejar la crema de llet i la mostassa. Afegir a la salsa de la cassola remenant i sense deixar que bulli.
Afegir a la cassola la botifarra, el conill i les patates, barrejar bé i deixar fer xup-xup uns minuts.
Notes
Jo li poso botifarra perque els nens se la mengen millor que el conill, però es pot fer només amb conill.
Comparteix aquesta recepta: