Platillo de pollastre amb manetes de porc i llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
Una cassola fonda metal·lica
Una espàtula de fusta
Un bufador
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en una paella amb un rajolí d'oli sofregim els llagostins, els flamegem amb un raig de conyac, i els reservem.
Seguidament, netegem les manetes de porc amb el bufador per treure els pels que puguin tenir, i les posem a coure amb: aigua, una branca d'api, una fulla de llorer, mitja ceba i un grapat de grans de pebre negre. Quan són cuites, les reservem amb una mica de brou de la cocció colat.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim el pollastre salpebart fins que és una mica daurat. Tot seguit, afegim: la ceba picolada, els alls aixafats dues fulles de llorer i el sofregit de tomàquet. Quan tot plegat és mig cuit, afegim el vi ranci i ho cobrim tot plegat amb el brou de la cocció de les manetes, i deixem que arrenqui el bull al menys uns quinze minuts.
Seguidament, afegim les manetes de porc i els llagostins, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que veiem que el pollastre ja és cuit, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota, per no cremar la taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se