Risotto amb pedrers de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el païs
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Uns estalvis
Un cassó mitjà
Un colador fi
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem els pedrers i els coem amb: aigua, un pessic de sal, una fulla de llorer, mitja ceba pelada, mitja branca d'api, i un grapat de grans de pebre negre.
Quan són tendres, els escorrem, els tallem en lamines fines i els reservem, tot guardant el brou de la cocció.
Seguidament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i quan és daurada, afegim els alls laminats i un raig de salsa de soja.
A continuació, afegim els pedrers, juntament amb el brou de la cocció i deixem que arrenquin el bull. Tot seguit, afegim l'arròs i ho remenem amb una espàtula de fusta amb el foc més aviat baix. Tot seguit, corregim de sal i anem afegint-hi brou de pollastre a mida que l'arròs en ho demani.
Quan ja tenim l'arròs en el seu punt, afegim dues nous de mantega i el formatge parmesà ratllat i anem remenant, fins que el tenim al nostre gust, i ja el podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se