Sopa de fredolics
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g de pa de crosta
- 400 g de fredolics
- 1 Ceba mitjana
- 1,5 litres brou de pollastre
- 1 Copa de brandi
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre mòlt
Elaboració
Per començar, posem el brou a escalfar en un cassó.
Mentre, posem el pa tallat a llesques en una safata i el deixem torrar al forn.
Per fer la sopa, en una paella amb oli, hi posem la ceba picada amb una mica de sal i pebre i ho deixem sofregir uns 10 minuts.
Quan estigui transparent, hi afegim els fredolics nets i els deixem coure fins que s'evapori tota l'aigua, uns 10 minuts.
Tot seguit, posem els fredolics i la ceba al cassó del brou juntament amb el pa torrat i el brandi.
Ho deixem bullir durant 10 minuts.
Quan estigui cuit, ho triturem amb el túrmix. Guardem fredolics sense triturar perquè es vegin al servir la sopa.
Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: