Orada al forn amb llit de patata a la donostiarra

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Posem el forn a escalfar a uns 200º.
Preparem la plata del forn amb paper de cuinar o paper d’alumi que cobreixi tota la base i s’alci en tot el contorn uns 2 cm.
Salpebrem el peix i el reservem en un plat a la nevera.
Pelem, netegem i tallem la patata a rodanxes fines, les salpebrem i les reservem en un plat.
Laminem els dents d’all. El posem en una paella amb una mica d’oli i els saltem 1 minut, no es poden cremar. Els reservem.
Posem a la plata de forn un bon raig d’oli d’oliva.
I fem un llit de patates , ben posades una a una, perquè es coguin de forma uniforme.
Posem l’orada a sobre de tot. Ho posem a coure 10 minuts al forn. Ho deixem coure uns 7 minuts més.
Obrim el forn. Afegim a la plata de forn amb l’orada i les patates, els alls laminats per sobre.
Deixem coure uns 3 minuts més. Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se