Vol-au-vents de tonyina en escabetx amb puntes d'espàrrecs i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una safata rectangular de porcellana blanca
Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament, fem la tonyina en escabetx com explico a la meva recepta, i un cop feta deixem que refredi una mica. Seguidament, l'esmicolem, en fiquem una mica en el fons dels vol-au-vents, i els posem a la safata de porcellana.
A part, tallem les puntes dels espàrrecs d'uns cinc centimetres aproximadament, i les posem ben dretes en el centre dels vol-au-vents. Seguidament, fiquem els vol-au-vents en la safata ben posats, omplim el biberó amb la salsa romesco, i amb molta cura la repartim per la punta dels espàrrecs, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se