Allioli fet amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Un pot de batedora gran
Una batedora elèctrica
Una salsera

Elaboració

En un pot de batedora gran fiquem: dos dits de llet sencera (millor si és de la nevera), un all pelat sense el cor, un polsim de sal i un polsim molt petit de colorant per l'arròs.
Seguidament, passem la batedora elèctrica tot anant-hi afegint l'oli de gira-sol poc a poc, fins que tinguem lallioli ben lligat, i ja el podrem fer servir pel que necessitem.

30min

Notes

Aquesta salsa el mateix que la maionesa feta amb llet, serveix per evitar la salmonel·losi, en èpoques de calor, sobretot a les cuines professionals.
Tingueu en compte que, lallioli fet d'aquesta manera, triplica el seu volum.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se