Salsa d'albercocs
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilo i mig d'albercocs
- Una ceba tendra picolada
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Nou moscada
- Conyac
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
12 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes
Un colador fi
Una espàtula plana de plàstic
Un atuell amb tapa
Elaboració
Primerament, amb l'ajud d'un ganivet petit, traiem el pinyol dels albercocs i els saltem en un cassó gran juntament amb la ceba picolada i un raig d'oli d'oliva.
Quan tot plegat ja està ben fregit, afegim mig got de conyac, i ho flamegem.
Seguidament, ho salpebrem i hi afegim un polsim de nou moscada en pols.
A continuació, afegim dos cullerots de brou de pollastre casolà i deixem que arrenqui a bullir almenys uns vint minuts.
Seguidament, passem la batedora elèctrica, i tot seguit ho passem pel colador fi amb l'ajud d'una espàtula de plàstic a un cassó on acabarem de fer la salsa, tot remenant amb el batedor de varetes, i un cop feta, la podem guardar en un atuell de plàstic amb tapa, i un cop freda la podem guardar en bosses de ració, en el congelador al menys uns sis mesos.
1h 30min
Notes
Aquesta salsa és adient per tot tipus de carns, ja siguin fetes a la graella, rostides o al forn etc...
Un cop feta, la podem congelar en bosses de ració, i ens durarà al menys sis mesos.
Etiquetes:
Cuina de primavera Lenigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2980 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.