Vinagreta de mostassa de Dijon
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mostassa de Dijon
- Una llimona
- Vinagre de sidra
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
10 racions
Utensilis
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Un biberó de plàstic
Elaboració
En un bol de vidre fiquem: un pessic de sal i pebre negre, el suc de mitja llimona, un bon raig de vinagre de sidra, dues cullerades de mostassa de Dijon, i tot seguit ho remenem amb el batedor de varetes tot afegint-hi oli d'oliva, fins que tinguem la quantitat de vinagreta desitjada.
Un cop feta, ja la podrem guardar en el biberó de plàstic fins que la necessitem fer servir.
40min
Etiquetes: Lenigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1884 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.