Salsa de romaní
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- La part blanca d'un porro picolat
- Cinc branques de romaní
- Maizena
- Oli d'oliva
- Sal
8 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un colador fi
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
En un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el porro i quan ja està transparent, afegim les branques de romaní i el brou de pollastre, i ho fem bullir durant mitja hora.
Seguidament, amb un colador fi, ho passem en un cassó mitjà, on acabarem de fer la salsa.
Ho fiquem a foc baix, anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal, i seguim remenant fins aconseguir una salsa fina i homogènia, i si cal espessir-la, hi afegim una mica de maizena amb un rajolí d'aigua freda.
Un cop feta la salsa, la guardem en un atuell de plàstic amb tapa, a la nevera fins el moment de fer-la servir.
1h 30min
Etiquetes: Lenigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3269 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.